voorgevel

La Villalonga

Adres
Plaats
Type
Extra

Hayenhoek 91
3910 Neerpelt
eengezinswoning met tuin
rustig gelegen, binnenzwembad

appels

La Villalonga

Bij het aankomen voelt u de gezellige, rustieke maar toch actuele sfeer van dit vakantiehuis en de omgeving.

U kunt de auto parkeren op de oprit of onder de carport, maar ook motors kunnen uit het zicht stallen. Voor 4 fietsen is er een rek voorzien.

Als u binnenkomt bevindt u zich in de hal. Hier is een toilet, een kleine berging en een grote en veilige trap.

De benedenverdieping:

Het gelijkvloers is verder ingedeeld als volgt: een heel ruime leefruimte met een aparte hoek om te werken of te internetten (bureaublad, voldoende stopcontacten zijn voorzien en natuurlijk WIFI in heel het huis) doorlopend een lichte eetruimte en een cosy zitruimte met plasma en digitale tv - ook dvd speler aangesloten. Een andere semi-aparte ruimte die we de 'bibliotheek' noemen, met een rustig hoekje om te zitten lezen en een kast vol met heel uiteenlopend leesvoer, gezelschapsspelletjes en toeristische info.

De keuken is uitgerust met elektrisch fornuis op een kookeiland, oven, microgolf, koelkast, diepvriezer, afwasmachine en wasmachine. Verder is er alle keukengerei zoals potten, pannen, koffiezetter, handige hulpjes, bestek, dienschalen en servies in de kastjes, zodat u alleen nog moet zoeken waar ze staan. Smakelijk !!!

Er staat hier een ruime tafel waar u met z'n allen kan ontbijten, maar ook kan knutselen, puzzelen of koffiekletsen ! Uit de keuken kan u zo de glazen aangebouwde serre inwandelen en het verwarmde zwembad inspringen !

De tuin is vooral groen, hij moet nog wat bijgroeien, maar u kan er genieten van de kempische rust. Tuintafel en stoelen zijn aanwezig.

De bovenverdieping:

In de grote nachthall staat een zitbank en een gemeenschappelijke kleerkast.

Slaapkamer 1 beschikt over een dubbel bed, ladenkastje en een privé badkamer met toilet, wastafel en douche. (2 personen)

Slaapkamer 2 is bemeubeld met 2 eenpersoonsbedden (2 personen)

Slaapkamer 3 geeft plaats aan een eenpersoonsbed en een stapelbed (3x1). Er staat ook een kleerkast.

Badkamer 2 is bedoeld voor de slapers van kamer 2 en 3. Hier is er ook een toilet, wastafel en een ligbad.

Het hele huis werd vernieuwd in 2011 en is volledig in orde. Ook de brandvoorzieningen, rookmelder en eerste-hulpkastje zijn aanwezig.

zwembad + tuin