PLAATSELIJKE INFO

La villalonga is rustig gelegen in een groen gebied. De centrale ligging is ideaal als uitvalbasis voor het ontdekken van Noord-Limburg. Tal van fiets- en wandelroutes in de nabije omgeving. De bakker en krantenwinkel liggen op wandelafstand.

De grens met Nederland is maar 5 minuten verder. Een uitstap naar Valkenswaard(per fiets) of Eindhoven is zeker te overwegen.

La villalonga is gelegen aan de rand van het natuurgebied Hageven. Hier kan je lange wandelingen maken en genieten van de rust en de vlakke omgeving.

Het centrum van Neerpelt is ook gemakkelijk bereikbaar, waar het gezellig is om een terrasje te doen.

Het provinciaal domein dommelhof is uitgerust met een finse piste voor de sportievelingen, maar ook worden de kleinste hier verrast door het klankenbos dat iedere dag gratis toegankelijk is. Een beetje verder ligt de scoutsrally met een enorm grote speeltuin waar de kinderen zich uren kunnen amuseren. En dit allemaal op wandelafstand/fietsafstand van la villalonga.

Bokrijk of Hasselt bezoeken behoren ook tot de mogelijkheden op nog geen uur ben je ter plekke en daar kan je nog meer limburgse deugden ontdekken.

Kortom een verblijf in Lavillalonga boeken, zal je nog lang in het geheugen blijven, want een gastvrij limburg is om niet te vergeten.

Websites zeker te raadplegen:

www.neerpelt.be
www.neerpelt.2link.be
www.sr-pelt.be (gemeentelijk zwembad)
www.dommelhof.be
www.internetgazet.be/neerpelt
www.natuurpuntlimburg.be
www.bili.be
www.zebracinema.be
www.toerismelimburg.be
www.limburg.be
www.vrijemarkt.nl/nl/overpelt